Valentijns
tip

Over Parfumerie Linnewiel

40 jaar geleden begon het allemaal bij Drogisterij Parfumerie Linnewiel, Jansstraat Arnhem

Een paar jaar geleden Dat omdat er overal parfummerken met allemaal een zelfde soort geur en stijl werden verkocht waarvan de prijs en naamsbekendheid bijna het belangrijkste onderdeel werden. De consequentie van dit was dat een parfumeur, uit commerciële overwegingen, producten maakte die arm aan creativiteit en kwaliteit waren. Een verkeerd product, hoewel bekend en aangekocht voor een lagere prijs, wordt en blijft een duur product. De filosofie van Parfumerie Linnewiel berust op drie constanten waar niet van wordt afgeweken. Iedere klant heeft zijn gevoelens, zijn realiteit en zijn verlangens. We zijn daar attent voor en ontleden zoveel mogelijk in detail, zodat het voorgesteld product zo dicht mogelijk aanleunt bij wat men wil of waar men van droomt. Ons inleven van wat de klant wil. De kennis van grondstoffen en werking van producten is essentieel. Er worden kwaliteitsproducten aangeboden, wat niet verward mag worden met logo’s promoten. Wij willen gevoel en beleving met het product hebben. De producten dienen ontdekt en beleefd te worden en zij worden bij ons aangeboden op een manier die de emotie er rond omheen optimaliseert. Bij optimale productervaring wordt het een luxe voeding voor de ziel. Waar winkelen een echte beleving is, en in een mooie sfeervolle ambiance, onze winkel zou ook in Parijs of Milaan kunnen staan, verkopen wij exclusieve top parfums van merken als onder andere XERJOFF, Parfums de Marly, AMOUAGE, BOIS 1920, INeKE parfums, Nobile 1942, Casamorati 1888,Acca Kappa, Shay & Blue,. Op de zelfde wijze zoals wij omgaan met de parfums hebben wij vergrootspiegels, prachtige scheerkwasten, scheersets, manicuresets, luxe toilettassen en leuke cadeaus in ons assortiment. Wij, Henriëtte en Erik Veeneman zien ernaar uit om dit gevoel en ook onze kennis met u te delen en u persoonlijk te adviseren. Daarna wordt scheren en parfumeren een aangenaam begin van elke dag.

Thoughtfully designed

Established in 1994​

The copy warned the Little Blind Text, that where it came from it would have been rewritten a thousand times and everything that was left from its origin would be the word “and” and the Little Blind Text should turn around and return to its own, safe country.

The beauty outside

The copy warned the Little Blind Text, that where it came from it would have been rewritten a thousand times and everything that was left from its origin would be the word.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste parfums, huidverzorging & workshops

    Meld u aan en blijf op de hoogte!

    Lieve klanten, Wij staan weer voor jullie klaar, van di t/m za van 11.00-17.00 uur Voor vragen en mogelijkheden: 026 4454700 24/7 whatsapp: 0654747001 of info@parfumerielinnewiel.nl tot ziens of horens, Henriëtte en Erik
    Holler Box
    Chat openen
    Waarmee mogen we je helpen ?