Ons verhaal

Over ons

40 jaar geleden begon het allemaal bij Drogisterij Parfumerie Linnewiel, Jansstraat Arnhem

 

 Een paar jaar geleden, april 2014, ontstond het nieuwe concept van parfumerie linnewiel vanuit de behoefte om mooie parfums te verkopen op onze eigen speciale wijze. 

Dat omdat er overal parfummerken met allemaal een zelfde soort geur en stijl werden verkocht waarvan de prijs en naamsbekendheid bijna het belangrijkste onderdeel werden. 

 

De consequentie van dit  was dat een parfumeur, uit commerciële overwegingen, producten maakte die arm aan creativiteit en kwaliteit waren. Een verkeerd product, hoewel bekend en aangekocht voor een lagere prijs, wordt en blijft een duur product. De filosofie van Parfumerie Linnewiel berust op drie constanten waar niet van wordt afgeweken

 

Iedere klant heeft zijn gevoelens, zijn realiteit en zijn verlangens. We zijn daar attent voor en ontleden zoveel mogelijk in detail, zodat het voorgesteld product zo dicht mogelijk aanleunt bij wat men wil of waar men van droomt. Ons  inleven van wat de klant wilt. 

 

De kennis van grondstoffen en werking van producten is essentieel. Er worden kwaliteitsproducten aangeboden, wat niet verward mag worden met logo’s promoten. Wij willen gevoel en beleving met het product hebben. 

 

De producten dienen ontdekt en beleefd te worden en zij worden bij ons aangeboden op een manier die de emotie er rond omheen optimaliseert. Bij optimale productervaring wordt het een luxe voeding voor de ziel. 

Waar winkelen een echte beleving is, en in een mooie sfeervolle ambiance, onze winkel zou ook in Parijs of Milaan kunnen staan, verkopen wij exclusieve top parfums van merken als onder andere XERJOFF, Wilgermain,Clive Christian, BOIS 1920, INeKE parfums, Nobile 1942, Casamorati 1888,Acca Kappa, Shay & Blue,. Op de zelfde wijze zoals wij omgaan met de parfums hebben wij  vergrootspiegels, prachtige scheerkwasten, scheersets, manicuresets, luxe toilettassen en leuke cadeaus in ons assortiment.  

 

Wij, Henriëtte en Erik Veeneman zien ernaar uit om dit gevoel en ook  onze kennis met u te delen en u persoonlijk te adviseren. Daarna wordt scheren en parfumeren een aangenaam begin van elke dag.

Waarmee mogen we je helpen ?